GERM – “Child House” in Willebroek, Belgium



This old mansion, dating from the beginning of the 20th century in a rural Belgian place, was spacious enough to design a high rising volume, the “child-house”. This volume holds two beds and a top floor. It divides the room into three: left, right and a top-floor. The top floor can be a playing room while the kids are still young and a multimedia place when they turn teenager. Each bunkbed gives to their own desk and side of the room. With different lightning and colour accents the two kids can create their own atmosphere. Besides the beds, the volume holds space for closets and drawers. The pinewood gives the whole place extra authenticity and warmth.


Architects: Van Staeyen Interieur

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.